Sørlandet

Arr 1

Litterært treff: Litteraturens endelikt?

Arendal, 30. mars 2023, 16:30 – 18:00

Norsk Forfattersentrum Sørlandet og Kristiansand bibliotek inviterer til Litterært treff for alle som jobber med litteratur, litteraturformidling, tekst og bøker!

Les mer
Årsmøtet-2023

Årsmøtet 2023

Oslo, 21. april 2023, 17.15

KOM PÅ ÅRSMØTET! Det er viktig å være en del av det litterære felleskapet, å være med på å forme sin egen organisasjon, og å ha det moro mens du gjør det.

Les mer
Nansenskolen

Forfatterseminaret 2023

Lillehammer, 23. mai 2023 til 26. mai 2023

For faglig impuls og utfordring, deltakelse på litteraturfestivalen og møter med forfatterkolleger! Seminaret arrangeres i samarbeid med Norsk Forfattersentrum og Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undset-dagene.
Velkommen til årets Forfatterseminar! Vi tilbyr faglig oppdatering og et sosialt møtepunkt under Nordens største litteraturfestival. Årets tema er «Historisk materiale, skjønnlitterær form».
Seminaret henvender seg i år primært til skjønnlitterære forfattere som på ulike måter arbeider med dokumentarisk og/eller historisk materiale. Du får et sterkt faglig program, sosialt samvær, festivalpass og hagefest!

Les mer

Forfattersentrum-sorlandetI oktober 2009 ble Norsk Forfattersentrum Sørlandet etablert i Kristiansand med støtte fra CULTIVA. Kontoret holder til i Aladdin kino sammen med Cinemateket, Sørnorsk Filmsenter, Scenekompaniet og flere uavhengige aktører og holdt sin offisielle åpning lørdag 20. februar 2010.

Sørlandskontoret formidler forfatterbesøk til fylkeskommunene, Den kulturelle skolesekken, bibliotek, kommuner, litteraturfestivaler, organisasjoner, skoler og næringslivet. Kontoret har en bred samarbeidsflate på tvers av uttrykk og er i tillegg arrangør av Fakta om fiksjon i Lillesand og Sørlandsk bokdag i Kristiansand.

Avdelingsleder
Irene Gressli Haugen

Irene Gressli Haugen, Foto: Nina Ruud

Foto: Nina Ruud

Telefon: 21 09 57 30

E-post:
irene@forfattersentrum.no

Kontormedarbeider
Rosanna Einvik De Sena

Foto: Eva Lene Gilje Østensen

E-post:
rosanna@forfattersentrum.no

Har du spørsmål?

Fyll ut under så skal vi svare så snart vi får meldingen.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Kongens gate 6, postboks 464, 4664 Kristiansand | telefon: 21 09 57 30