Nord-Norge

thomas lundbo2

LITTERATEN: Poetikkseminar med Thomas Lundbo

30. mars 2023, 19.00 – 20.00

Forfatterstudiet ved UiT og Norsk Forfattersentrum Nord-Norge inviterer til Poetikkseminar med Thomas Lundbo på Amtmandens! Poetikkseminaret er en åpen forelesning med Forfatterstudiets gjestelærere. Seminaret byr…

Les mer
Årsmøtet-2023

Årsmøtet 2023

Oslo, 21. april 2023, 17.15

KOM PÅ ÅRSMØTET! Det er viktig å være en del av det litterære felleskapet, å være med på å forme sin egen organisasjon, og å ha det moro mens du gjør det.

Les mer
Nansenskolen

Forfatterseminaret 2023

Lillehammer, 23. mai 2023 til 26. mai 2023

For faglig impuls og utfordring, deltakelse på litteraturfestivalen og møter med forfatterkolleger! Seminaret arrangeres i samarbeid med Norsk Forfattersentrum og Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undset-dagene.
Velkommen til årets Forfatterseminar! Vi tilbyr faglig oppdatering og et sosialt møtepunkt under Nordens største litteraturfestival. Årets tema er «Historisk materiale, skjønnlitterær form».
Seminaret henvender seg i år primært til skjønnlitterære forfattere som på ulike måter arbeider med dokumentarisk og/eller historisk materiale. Du får et sterkt faglig program, sosialt samvær, festivalpass og hagefest!

Les mer
Norsk Forfattersentrum Nord-Norge ble etablert i 1982

Forfattersentrum-nord-norgeKontoret flyttet i januar 2014 inn i kontorfellesskapet Litteraturhus Nord i Kirkegata 2, 9008 Tromsø.

Vårt største årlige arrangement er Nordnorsk bokdag, som alternerer mellom de tre nordligste fylkene. Nord-Norgeavdelingen er også arrangør av det litterære kafékonseptet Litteraten, som finner sted i Tromsø ca en gang i måneden, og Forfattersentrumrekka, som vi programmerer i samarbeid med folkebibliotek i hele landsdelen. Nord-Norgekontoret representerer viktige forfatterstemmer i en stor og uensartet region.

Avdelingsleder
Johannes Utstøl Johannessen
Foto: Lars Åke Andersen

Foto: Lars Åke Andersen

Telefon: 21 09 57 92

E-post: johannes@forfattersentrum.no

Formidlingskonsulent
Christina Pernille Årst

Foto: Marius Fiskum

Telefon 21 09 57 91

E-post: christina@forfattersentrum.no

Har du spørsmål?

Fyll ut under så skal vi svare så snart vi får meldingen.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding