4790 Lillesand

Er du mellom 10-14 år, og har lyst til å bli bedre til å si hva du mener? Eller vil du skrive om noe du er interessert i eller tenker mye på? Bli med på et morsomt og sosialt skrivekurs med Bobbie Peers!

4790 Lillesand

Er du mellom 10-14 år, og har lyst til å bli bedre til å si hva du mener? Eller vil du skrive om noe du er interessert i eller tenker mye på? Er du forelska, er du lei av skolen, er du sur på foreldrene dine, eller bekymrer du deg for klimaet? I dette gratis skrivekurset kan du skrive om hva som helst. Forfatteren Bobbie Peers lærer deg hvordan du blir flinkere til å skrive tydelig og få fram det du vil itekst.

Skriv det du vil, hvordan du vil!

Norsk Forfattersentrum tilbyr gratis skrivekurs for unge medforfatter Bobbie Peers. Du kan skrive kort eller langt, et dikt eller en sang.Du velger selv, og får hjelp til å gjøre teksten spennende av kurslederen.

Skrivekurset går over to ganger, torsdag 10. oktober 17.00 til 19.00 og lørdag 12 oktober kl.14.00 til 16.00 på Lillesand folkebibliotek. Det er ikke nødvendig med noe særlig skriveerfaring for å delta.  

Bobbie Peers er filmregissør,manusforfatter og illustratør. Han er utdannet ved London International FilmSchool. I 2006 vant han Gullpalme i Cannes for kortfilmen «Sniffer». Peersdebuterte som forfatter med "Luridiumstyven" i 2015. Boka ble en storsuksess; fikk strålende anmeldelser, vant Arks barnebokpris og Bokslukerprisenog er foreløpig solgt til 36 land.

Dette skrivekurset er en del av Norsk Forfattersentrumsprosjekt #PostkodeNorge.

#PostkodeNorge er en kreativ pakke til barn og ungdommer medadresser i hele landet. Formålet er å inspirere til å lese, å skrive og å ytreseg. Prosjektet skal bidra til at unge med ulike bakgrunner evner å komme tilorde og sikre et bredt meningsmangfold.

Prosjekteter støttet av Kulturdirektoratet.

Påmelding

Skjemaet er sendt!
Du skal ha fått ein kopi på e-post. Dersom du ikkje får tilsendt kopien (sjekk gjerne søppelfilteret også), kontakt #PostkodeNorge-ansvarleg Ida Endestad.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa