Undringstimen

Undringstimen er et unikt møte mellom to generasjoner, mellom rock og lyrikk. Mellom rockemusiker Askil Holm og forfatter Annabelle Despard.

om produksjonen

De to kunstnerne har laget en forestilling som skal åpne for undring, undring over tilværelsen, over alt det rare som fins og alt det rare folk gjør. De gir ingen svar, men stiller spørsmål, kanskje spørsmål du ikke selv visst du hadde. Det viktigste av alt er å gi glede.
Musikk gir glede ved å forene og frigjøre,; språk gir gleve ved gjenkjennelse og overraskelse. Språk er et presisjonsverktøy og et musikkinstrument. Som Annabelle sier:

Språket er et levende hav
Jeg går ned med min øse i måne og morild

om utøverne

Foto: Barb Lamprecht Wang

Foto: Barb Lamprecht Wang

Askil Holm er rockemusiker og låtskriver. Han var en av initiativtagerne til konseptet We Are Hello Show i Trondheim. The Boy with the Boomerang var også første låt på samlealbumet We Are Hello 4.1, som kom ut i september 2001.
I 2006 turnerte og opptrådte han sammen med Kurt Nilsen, Espen Lind og Alejandro Fuentes under navnet Lind, Nilsen, Fuentes, Holm. Sammen utga de konsertalbumet Hallelujah Live, som består av forskjellige coverlåter. De vant klassen årets hit for sangen Hallelujah under Spellemannprisen 2006.
Hans motto er: Alt starter med ei god låt!

Annabelle Despard er en britisk-norsk forfatter, oversetter og foredragsholder, bosatt i Kristiansand.
Hun har skrevet fem diktsamlinger og en prosabok om sin engelsk-norske oppvekst, og har sammen med andre forfattet lærebøker. Hun har oversatt mange artikler, kataloger til utstillinger, vitenskapelige utredninger og andre publikasjoner innenfor kunst og kultur, om blant annet Wera Sæther, Barbro Raen Thomassen, Tom Lid, Paal-Helge Haugen og Kjell Nupen.

produksjonsfakta

Målgruppe
1. – 3. klasse VGS

Produsent
Barb Lamprecht Wang

Arena
Klasserom / grupperom

Teknisk krav
Trenger skjøteledning med 10 eller 16 A.
Blending nødvendig

Programlengde
45 minutter. Maks to forestillinger pr. dag.

Elever
60 per forestilling

Opprigg
40 minutter

Nedrigg
40 minutter

Pris DKS
Rammeavtalen med fylkesnettverket

Foto kan benyttes til promotering av forestillingen. Fotograf skal krediteres.

KONTAKTINFORMASJON

Barb Lamprecht Wang
Telefon: 90 16 47 77
E-post: BHA@vaf.no
N
ettside: http://vaf.ksys.no/produksjon/95236