Kaja og Stine følger et spor

Stine overnatter hos Kaja da hun våkner midt på natta og ser noen skumle skygger i hagen utenfor. To skikkelser sniker seg rundt med en lommelykt. Dagen etter bestemmer de to jentene seg for å finne ut hvem det kan være.

OM PRODUKSJONEN

Kaja og Stine er to små jenter som har dannet detektivklubben «To små blå». De løser en rekke mysterier. I Kaja og Stine følger et spor, ser Stine to mystiske mennesker som går ute om natta. Kan det være tyver? De to jentene drar ut for å lete etter spor. Da oppdager de en skummel leir inne i skogen.

Forfatter Line Baugstø har med seg et skrin fullt av detektivutstyret til Kaja og Stine, og leser fra bøkene. Hun forteller også om hvordan det er å være forfatter. Hvordan får forfattere ideer til bøkene sine? Ofte kan det være noe som skjer i livet vårt som gir inspirasjon. Det kan være noe du ser rett utenfor din egen gatedør, eller noe du opplever på ferie.

Til sammen er det kommet ni bøker i den populære lettlestserien om Kaja og Stine. Forfatteren leser to av bøkene og svarer på spørsmål fra elevene.

Kaja og Stine følger et spor

Om forfatteren

Line Baugstø er født og oppvokst i Kristiansand og bosatt i Oslo. Hun debuterte som forfatter i 1986 med romanen Reise i gult lys. Hun har siden gitt ut en lang rekke romaner, noveller og barnebøker. Line Baugstø er en erfaren formidler. I flere år har hun hatt skrivekurs for både voksne og barn. Hun har også vært ute på en lang rekke turneer på barneskoler, ungdomsskoler og videregående skole, og fortalt om bøkene sine.

Mer om Line Baugstø i
forfatterkatalogen

Foto: Finn Ståle Felberg

Foto: Finn Ståle Felberg

produksjonsfakta

Målgruppe
Barnehage og 1. – 4. trinn

Produsent
Line Baugstø

Arena
Klasserom/grupperom

Teknisk behov
Prosjektor og lerret. Trenger PC som kan vise et PowerPoint lysbildeshow. Utøver har bare med fil på minnepinne.

Programlengde
45 minutter. Maks tre forestillinger pr. dag.

Elever
60 per forestilling

Opprigg/Nedrigg
0 minutter

Pris DKS
Rammeavtalen med fylkesnettverket

Foto kan benyttes til promotering av forestillingen. Fotograf skal krediteres.

Status

2015: DKS Telemark
2016: DKS Kristiansand
2017: DKS Telemark

kontaktinformasjon

Line Baugstø
Telefon: 97 65 31 24
E-post: lin-bau@online.no