En lillebror til jul

Mammaen og pappaen til Mikkel har en lekebutikk, og Mikkel kan ønske seg hva han vil i hele butikken, men det eneste han ønsker seg til jul er en lillebror.

OM PRODUKSJONEN

Tema er julen, og forestillingen er tilgjengelig i november og desember.

Mammaen og pappaen til Mikkel har en lekebutikk, og Mikkel kan ønske seg hva han vil i hele butikken, men det eneste han ønsker seg til jul er en lillebror.
På Ønskerommet i Julelia blir barna til julenissen opptatt av ønskelisten til Mikkel. Nissetulla skjønner ikke hva Mikkel skal med en lillebror. Hun har en selv, Nissegutt, og han kan ingenting. Nissegutt tenker at Nissetulla har rett, men hva skal Mikkel få da?

Barn blir lett engasjerte hvis de føler at noe er urettferdig – eller at de selv har bedre løsninger på problemstillingene som dukker opp. Her får de mulighet til å gi uttrykk for det.

Lena Steimler tilbyr en interaktiv opplesing av sin bildebok. Forfatteren går i dialog med barna om hvordan de ville ha løst situasjonene som dukker opp i handlingen.
Boken er illustrert av Kristin Granli.

Lillebror til jul - cover.

OM FORFATTEREN

Dramatiker og forfatter Lena Steimler debuterte 1994 som barnebokforfatter. Deretter har hun skrevet flere barnebøker, hørespill, teaterstykker, film og TV for voksne og barn. Nominert til Prix Nordica 08 med hørespillet Fisken Fibi, NRK. Manusforfatter og prosjektleder for novellefilmen Fredag ettermiddag om en akutt barnevernssak i 2013. Tilfellet Jonas fra 2016 er en oppfølging,

Mer om Lena Steimler i
forfatterkatalogen

Lena-Steimler

Foto: DayModelstudio

Poduksjonsfakta

Målgruppe
Barnehage

Produsent
Lena Steimler

Arena
Klasserom / grupperom

Teknisk krav
Trenger PC som kan vise et PowerPoint lysbildeshow. Utøver har bare med fil på minnepinne.

Programlengde
30 minutter. Maks to forestillinger pr. dag.

Elever
40 per forestilling

Opprigg
15 minutter

Nedrigg
5  minutter

Pris DKS
Rammeavtalen med fylkesnettverket.

Foto kan benyttes til promotering av forestillingen. Fotograf skal krediteres.

Kontaktinformasjon

Lena Steimler
Telefon:  90 67 77 01
E-post: lena.steimler@gmail.com