Østlandet

Årsmøtet-2023

Årsmøtet 2023

Oslo, 21. april 2023, 17.15

KOM PÅ ÅRSMØTET! Det er viktig å være en del av det litterære felleskapet, å være med på å forme sin egen organisasjon, og å ha det moro mens du gjør det.

Les mer
Politisk 3

Den politiske litteraturen: Günel Mövlud

Oslo, 3. mai 2023, 18.00

Poet og tidsskriftredaktør Priya Bains møter tre forfattere til samtale om politisk litteratur i denne samtaleserien. Hvordan forholder forfattere seg til merkelappen «politisk» om sin…

Les mer
Nansenskolen

Forfatterseminaret 2023

Lillehammer, 23. mai 2023 til 26. mai 2023

For faglig impuls og utfordring, deltakelse på litteraturfestivalen og møter med forfatterkolleger! Seminaret arrangeres i samarbeid med Norsk Forfattersentrum og Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undset-dagene.
Velkommen til årets Forfatterseminar! Vi tilbyr faglig oppdatering og et sosialt møtepunkt under Nordens største litteraturfestival. Årets tema er «Historisk materiale, skjønnlitterær form».
Seminaret henvender seg i år primært til skjønnlitterære forfattere som på ulike måter arbeider med dokumentarisk og/eller historisk materiale. Du får et sterkt faglig program, sosialt samvær, festivalpass og hagefest!

Les mer
Kjærstad

Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

Oslo (Litteraturhuset), 20. november 2023 til 21. november 2023, 18.00 – 22.00

Deltakerne får denne gangen respons på egen skriving, både fra Kjærstad og de andre kursdeltakerne. Det blir gitt en skriveoppgave i forkant av kurset, med…

Les mer

Norsk Forfattersentrums hovedkontor holder til i Litteraturhuset i Oslo og har 8 fast ansatte. Kontoret har overordnet administrativt ansvar og fører regnskap for hele organisasjonen i tillegg til å drive formidlingsvirksomheten på Østlandet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding