Skuespillere, regissører og dramatikere

Drama

 

Litteraturbruket har kontakt med skuespillere og regissører, dramaturger, teknikere og andre fagfolk som kan tilby forfattere hjelp med å ferdigstille en litterær produksjon.

 

 

Foto: privat

Foto: privat

Pål Brekke Indregard er utdannet førskolelærer, med filosofi med barn som spesialfelt. Han har ledet filosofiske samtaler med tusenvis av barn og ungdom. Han har også jobbet som utvikler, formidler og prosjektleder i diverse kunst- og kulturprosjekter. De siste årene har han jobbet med veiledning av lærere og kunstnere for å hjelpe dem å få mest mulig ut av ideene sine.

Pål har jobbet sammen med oss på produksjonene Hva har du i sekken din?  og Skumle skurker og mystiske mordere.

Telefon: 45 88 45 98
E-post: paabrek@online.no

Foto: Sophia Senje

Foto: Sophia Senje

Siri Senje er utdannet sceneinstruktør og har lang erfaring som forfatter, dramaturg, og pedagog innen teater og film. Hun har skrevet ungdomsbøker og skuespill for barn, og har også vært regissør på teaterforestillinger for barn og unge. Siri har jobbet som veileder og konsulent for forfattere, blant annet på Dramatikkens hus og ved Norsk Filminstitutt.

Siri har bidratt til produksjonen Monsterkokkeskolen.

Telefon: 95 12 91 61
E-post: siri@senje.no

Foto: Knut Bry

Foto: Knut Bry

Birgit Nordby er utdannet skuespiller fra London hvor hun spilte i klassiske og moderne teatertykker. I Norge har hun jobbet som skuespiller på Teater Ibsen og Riksteatret, samt innen film, teater og prosjekter i DKS . Hun underviser på Westerdals, Holtet Vgs og er kunstnerisk veileder på TekstLab, et tekstutviklingsverksted for ungdom. Utvikler nå eget prosjekt To Hjem i samarbeid med dramatiker Toril Solvang, og er skuespiller i Kyrie for Blendwerk Teater, skrevet av Maria Tryti Vennerød.

Birgit har med oss jobbet med produksjonen En lillebror til jul.

Telefon: 99 53 52 37
E-post: birgitnordby@start.no

Foto Cecilie Owren

Vilde Kamfjord jobber som utvikler av og produsent for kunst- og kulturprosjekter for barn og unge. Hun har lang erfaring som produsent for Den kulturelle skolesekken (DKS) og Ung kultur møtes (UKM) – og har alltid fokus på deltagernes og publikum sitt utbytte av møtet og opplevelsen. I 2017 avslutter hun forfatterutdanningen ved Norsk Barnebokinstitutt.

Vilde har jobbet med produksjonen Tabber og tangenter basert på boken Anton og andre uhell av Gudrun Skretting, vinner av Kulturdepartementets debutantpris for barne- og ungdomslitteratur utgitt i 2016.

Telefon: 40 04 70 06
E-post: vilde.kamfjord@me.com

Foto: Thor Brødreskift

Frøydis Flotve er utdanna innan drama og teater, samt spesialpedagogikk og litteraturvitskap. Ho har jobba som kurshaldar, produsent og prosjektleiar for ulike kunst- og kulturprosjekt, har hatt oppdrag som skodespelar, formidlar og instruktør i framsyningar, kurs og produksjonar. Ho underviser og regisserer barne- og ungdomsteatergrupper, skriv teatermanus, dramatiserer barnebøker og utviklar formidlingsopplegg.

Frøydis jobber saman med oss på produksjonen Så lenge ingen ser oss av Anders Totland.

Telefon: 99 60 32 71
E-post: frflotve@online.no

Skuespillere

Regissører og dramaturger

For flere dramaturger, sjekk nettsiden.

http://sceneweb.no/nb/search-artists?q=dramaturg

For flere teknikere, sjekk nettsiden

http://sceneweb.no/nb/search-artists?q=tekniker

Se også Instruktørkatalogen