Kom på Komma!

Nettverksmøte i DKS. Foto: Norsk Litteraturfestival

 

I forkant av Norsk Litteraturfestival på Lillehammer arrangerer vi igjen Komma, visningsarena for litteratur i samarbeid med blant andre festivalen og Kulturtanken.

 

Nytt i år er at programmet er doblet. Under årets Komma kan du få med deg fullvisning av 7 produksjoner, scenesamtaler, debatt, to runder med semikolon og mye mer. Fjorårets billetter forsvant i løpet av få uker, så hold av datoene 20. – 21. mai 2019 og meld deg på i dag!

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Et programråd bestående av representanter fra Oppland fylkeskommune, Turnéorganisasjonen, Akershus fylkeskommune, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som ulike produsenter og fylker har meldt inn.

Program, praktisk info og påmelding finner du på Litteraturfestivalen sine nettsider: https://www.litteraturfestival.no/program/komma/