Skrivekurs med Niels Fredrik Dahl

Endelig er vi tilbake med et lengre skrivekurs på Litteraturhuset etter to års pandemipause! Dette er et prosakurs over åtte kvelder for deg som ønsker å utforske og utfordre din egen stemme. Kurset er lagt opp som en workshop, der deltakerne skriver egne tekster og også leser hverandres tekster. Underveis blir det gitt skriveoppgaver som det jobbes videre med i kursperioden.

Vi har kun 10 plasser på kurset.

Niels Fredrik Dahl (f. 1957) er en av de mest markante forfatterne her til lands, og han har utgitt noveller, dikt, gjendiktning og skuespill. Hans første roman Journalisten utkom i 1997. For romanen På vei til en venn (2002) ble han tildelt Brageprisen. Både denne og romanen I fjor sommer (2003) er oversatt til en rekke språk. Romanen Herre (2009) er solgt til flere land, og for denne romanen ble Niels Fredrik Dahl nominert til P2-lytternes romanpris. Hans hittil siste bok er den kritikerroste romanen Mor om natten fra 2017.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Omfang: 8 kurskvelder à 3 timer, totalt 24 timer

Kursdag: TIRSDAG (bortsett fra i uke 20. Da faller 17. mai på tirsdag og vi har derfor flyttet kurset til torsdagen den uken)

Tid: 18-21

Sted: Litteraturhuset (Riverton i 2. etasje)

Kursavgift: 6000,-

Kursdatoer: 26. april, 3. mai, 10. mai, 19. mai (NB. torsdag), 24. mai, 31. mai, 7. juni og 14. juni.

 

SØKNAD OM KURSPLASS

Det er kun 10 plasser på dette kurset. Det blir derfor en opptaksprosess basert på en liten skriveoppgave: Skriv maks en A-4 side der du presenterer deg selv, dine erfaringer med å lese og skrive, og hva du håper å få ut av kurset.

Søknadsfrist: 8. april klokka 12.00. Svar kan forventes rett over påske, ca 20. april.

 

SØKNADSSKJEMA

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Navn og epostadresse til deltaker (obligatorisk)

Telefonnummer til deltaker (obligatorisk)

Fakturaadresse (obligatorisk)

Skriv litt om deg selv (obligatorisk)

Vedlegg