Antimobbing

La elevene møte en ekte superhelt som tar opp kampen mot mobbing. Josef Tzegai Yohannes spesialutgave av The Urban Legend kom ut på «Safer Internet Day» og har antimobbing som tema.

 

Foto: Ola Eggen

Foto: Ola Eggen

Denne litterære produksjonen viser hvordan litteratur i tegneserier kan brukes til å belyse de alvorlige konsekvenser mobbing kan ha, sett fra en gutt og en jente sitt perspektiv. Produksjonen viser ikke minst hvordan en slik tegneserieskapt helt kan være en støtte for barn og unge i deres ønske om å følge sine drømmer.

 

I løpet av produksjonen vil Yohannes fortelle om spesialutgaven, dele fra sin egen historie og fortelle om skapelsen av The Urban Legend. Han vil også snakke om hvordan han bruker sine superevner som forfatter til å skape en norsk superhelt som kjemper mot urettferdighet, mobbing og som kjemper for barns rettigheter over hele verden. En superhelt som er kul og spennende samtidig.

Se mer her

 

Under Litteraturbrukets fane vil du finne litterære produksjoner til små og store skolebarn, barnehager og til videregående skole.